The last

Jag vill bara säga det att detta är det sista jag bloggar på 10-11 dagar. Jag hoppas att ni ändå fortsätter att komentera de gamla inläggen. Men nu får ni ha det så roligt, för jag har en USA-resa att avklara.

Sedan vill jag bara säga det att jag fyller på den 29 Juni, på söndagen. Då blir jag 15 år.


En dag kvar

Ja, som ni kanske har räknat ut så åker jag till USA, New York, imorgon. Idag gäller det bara att packa klart det sista och tänka på vad man ska ha och roa sig på planet med, några tips? Det är blir mitt 16 land som besöker. 

 Igår mötte jag upp mitt fotbillslag och vi, tillsammans, tittade på Sverige-Ryssland. Kanske inte lika roligt resultat som vi hade det.  Vi hade väldigt kul endå då vi pt pizza, popcorn och drack Cola.



Cherry Cupcakes

När jag åker till New York kan jag lova er att jag kommer att äta små söta Cupcakes med söta motiv på toppen. Vem vill inte det? Jag ska leta upp de sötaste små och sitta och beundra dess söta charm.


Paul Frank


Om jag skulle köpa en Paul Frank Tee, så skulle det
vara Päron-Frank. Vad tycker ni?

Rain over the sky

En ny dag där man vaknar upp med regn, man har nästa vant sig vid det nn. Det känns hemskt att säga, med så är saken. Jag hoppsa att det finns mer sol i NY. Det är bara fyra dagar kvar nu. Jag måste börja tänka på vad jag ska dra med mig dit ner.

Igår kom J hem till mig. Vi hade det mysigt och såg på filmer nere i källaren. Kvällen bestod av Grill, regn, jordgubbbar, film, popcorn, promenad. När vi vaknade i morse var vi båda ganska döda. Ingen orkade göra så mycket till en ansträngning. Frukost fick i tillslut i oss och såg på ännu en film. Förmiddagen har varigt mysig, jag hoppas bara att det slutar regna.

I kväll ska jag träna igen. Det kommer garanterat att vara blött på planen så vi får se hur många gånger jag kommer att halka. Vi får se.


150608

 Dagarna går nu är det bara fem dagar kvar tills jag åker till USA. Jag undrar om man kan längta mer än vad jag gör. Resan dit kommer att ta ca elva timmar. Jag måste i god tid planera vad jag ska ta med min och sysselsätta mig med. Har ni några tips? Idag ska jag också börja tänka på vad jag ska ta med mig för kläder. Jag tänkte att jag inte skulle packa för mycket, utan shoppa mycket där istället. Man vill ju betala extra för att bagaget väger för mycket. 

 Idag ska jag kanske möta upp en kompis på eftermiddagen. Vi får se vad vi i så fall hittra på. Det är så synd att sommarlovet inleds med molninga och blåsiga dagar. Men vi får hoppas på ordspråket  "Efter regn kommer solksen". Eller vad tycker ni?

Sverige

Jaaa..vad ska man säga sista målet när endast 30 sek återstod. Jag säger bara hur jag känner mig...tom och mållös. Men men om man är med i leken så får man leken tåla som man säger. Hoppas att ni inte är lika besvikna.

Så var det andra dagen på sommarlovet. Jag har bara tagit det lungt, mest gjort ingenting, man behöver sådant ibland. Det känns kul nu när det bara är 6 dagar kvar tills jag åker till New York. Lite jobbigt är det ju eftersom jag inte ska shoppa något innan jag åker dit. Det känns lite meninslöst. Men jag har ägnat lite tid åt att leta upp addresserna till olika affärer som jag vill besöka på Manhattan. Nu har jag dem på en liten röd lapp på soffbordet.


Outside is not all

Nu har jag en ny layout. Jag har siktat in mig på blommigt och gammalrosa
denna gång. Gammalrosa är en färg som jag verkligen har fastnat för,
jag undrar om jag inte ska leta efter lite gammalrosa plagg att svepa in mig i.
Hur som helst så är jag nöjd med resultatet och undrar om du tycker det samma.

Tattoo


Vad tycker du om Brad Pitts nya tatuering? Och stämmer det att den
inte betyder någonting? Vad tror du?

Strange strawberries


En kort sammanfattning av sommar är korta ärmar, jordgubbar, tårta, leenden,
?elefanter?

Klänning


Av klänning och ballerinaskor bestod min outfit à la skolavslutning.
Klänningen har jag sytt själv och skorna har jag köpt i Kina.

Avslutning

 Så kom dagen som man längtat efter, skolavslutningen. Klänningen som jag har sytt satt perfekt (jag lägger ut bilder på dagens sen). Jag har fortfarande inte fått den känslan av att jag faktiskt har sommarlov, men den kommer väl med tiden. Årets avslutning var av ovanlighetens skull lite sorglig. Två i klassen ska sluta, en ska flytta utomlands och en ska bara byta skola för att få kortare avstånd efter flytten.

 Nu sitter jag här och bara tar det lungt, jag ska snart ta itu med den traditionella jordgubbstårtan med maräng och sockerkaksbottnar. Så, om ett tag kommer släkten för att även de njuta av sommaren. Alltså har jag en väldigt lung och avspänd dag.

 Nu har jag räknat ut att det bara är 8 dagar kvar tills jag ska åka till NY. Jag har faktiskt aldrig varit där så det ska bli underbart roligt, och mycket shopping.


Blondinbella

Hejsan!
Jag sitter här och lyssnar på P3, när Blondinbella sitter som radiopratare i en timme. Hon verkar vara en jäkligt målinriktad tjej, och en riktigt skön person. Har du lyssnat? Om inte så finns länken på hennes blogg. 
 
Som jag inte har nämnt så ska jag, 06.20 på midsommarafton åka till USA, New York. Jag säger bara det, underbart. Där kommer jag även tillbringa min femtonde födelsedag. Jag lovar er att det kommer att finnas många timmar till shopping. Jag ska spana in lite nya klänningar, skor, accesoarer m.m.

Japp, nog om det, nu är det bara 1 dag kvar tills sommarlovet tar över. Då är det imorgon den vanliga traditionen att hela skolan har friidrottsdag, vi får väll se hur det går. Snart är det dags för att bänka sig framför TV:n med de röda gubbarna för att heja på Sverige.

Puss ♥

RSS 2.0