View

Ska gå en runda på stan för att nappa åt mig ett par MC-boots. Ni får se bilder på den senare.

Hugs

Målad i himlen

Underbara målningar hittar ni här


Behind them


Något som kommer att stå på min önskelista vid jul är ett halsband från Ms Bijoux.

Första andra tredje, såld!

Jag är helt såld av henne. Vilken konsert man kan skapa, vilket närvarande. Om jag älskade henne innan så vet jag inte vad det heter nu.
I ♥ Miss Li!

Oh Boy

Nu är det inte långt kvar tills jag äntligen får gå på min efterlängtade konsert med Miss Li . Hon ska spela tillsammans med göteborgs symfoniker i stenhammarsalen. Längtar.
 Kiss


Monday

Första dagen av två veckors prao. Ångrar inte för en sekund att jag valde skolan. Underbara ungar. Hoppas att ni har lika roligt som jag.
 Kiss

Regnbågens


Mörkrets skuggor


mina pyjamasbyxor.


Party

Har fullt upp idag med att ordna inför systers party. 17 år fyller hon snart. Grattis till henne. Serveringen lyder med 2 olika pajer, kycklingspett, vattenmelonsallad och hembakat bröd. Kladdkaka med marängswiss. Kramar.

Light


Veckan med slutkläm inför praoveckan. Denna vecka var jäktig, alla inlämningar ska in, alla prov ska göras, utvecklingssamtal och omdömme. Nästa vecka och veckan där på ska dom efterlängtade praodagarna spenderas på min gamla skola. Ska bli mysigt.
Kiss

Magic Monki


Skönheter från Monkis kollektion. Måste åka in och känna lite på dem.
 Kiss ♥

Prao

Pusta ut nu, PUH!! Jag har äntligen fått en praoplats, tih, på min gamla skola. Gulligt med små barn som frågar om allt. Jag kommer att tänka på när jag var liten, inte rädd för att göra bort sig. Varför är jag det nu? Vad hände. Känner någon mer så eller är det bara jag?
Kram

In love

Om man kan bli kär i en klänning så är det denna som jag faller för. Underbart söt, lite sjömansinspirerad. Kommer från Forever21.

MySSöndag

Det var en mysdag idag. För en gångs skull umgicks jag med HELA min familj HELA dagen. Det började vid 12 med en stor brunch. Bacon, scrambles eggs, tomater och amerikanska pannkakor. Sedan fortsatte det med discobowling kl 14. Efter det skyndade vi oss till bion för att se James bond filmen Quantum of solace. Sedan åkte vi till restaurangen och åt buffé. Det var hela min mysiga dag med familjen.
 Kram
Ursäkta den dåliga kavalitén, då bilden är tagen med mobil.

Lördag

Underbar dag idag. Solen skiner, kallt och frost över marken. Gårgaden var fullt upp. Väckt ur sängen för att ta 11-bussen till stallet. Rigga upp hinder i paddocken för att sedan göra rent en LERIG häst. Hoppa. Stressa iväg för att ta 3-bussen till andra stallet för att rida. Jag kom hem till 6 helt slut. Så löd förklaringen till en blogglös dag.


RSS 2.0