Kärlek


Hiss eller diss


Vad tycker du om denna "Rockiga" klänningen med
döskallar på från Asos? Är det en hiss eller en diss?

Cardigan

Cardigan från Chicy.se, från märket Pong

                                                       
Nu har jag hittat ännu ett plagg från Chicy som jag vill ha. De har massor med fina kläder och accesoarer. Denna cardigan är då från märket Pong och kostar 499 sek.

Soliga dagar med björnbär i handen

Idag strålar solen utanför mitt fönster. Underbart. Idag ska jag träffa I, min I. 
 Gårdagens kväll bjöd på kräftor i mängder och goda tillbehör. Jag hade bakat en Cheesecake med blåbär i, mums. Den gick åt. Tung film i källaren med mängder av kuddar i en soffa, stengolv med värme i. Så såg min kväll ut igår.


My Bow


Känner ett habegär för den här klänningen från Chicy.se

Jag älskar mixen av spets och rosett, speciellt nu till hösten. Klänningarna finns även i svart och Créme.

100

Idag är det en vanlig söndag för de flesta, men inte för mig. Idag skulle min Gammelmormor fyllt 100 år, (hon gick bort för ca 6 mån sedan). Så idag ska släkten samlas för att fira henne. Jag har fått uppgiften att baka en tårta, så det blir en syrlig med cirton i. Jag har aldrig gjort den innan så jag hoppas att den är god. Vi ska även äta Thai-mat med ris. ♥


Nytt utseende

Nu har jag fixat och trixat med ett nytt utseende (igen) till bloggen. Denna gången satsade jag på grönturkos och lite inspiration från New York. Så lämna ditt tycke och säg vad du tycker.

Back on track

Nu är jag äntligen hemma. Jag kom på att jag glömde säga att jag skulle åka till Ramundberget i Norrland. Men men, nu är jag hemma och har laddat kameran med en massa nya fina Norrlandsbilder. Glömsk som jag är var jag så smart att jag glömde min kamera där uppe, nu får den åka själv hem till mig i ett litet brunt kuvert.

RSS 2.0