Razzel is playing with a rope in my garden


-265 dagar

Jag satt och kikade lite i bildarkivet och fann mina ekorrbilder som jag knäppte för ca ett år sedan. Jag minns att vi satt och åt frukost och så fick jag syn på den lilla ekorren i trädet. Plötsligt fick jag lust att testa teleobjektivet, så ut spang jag i pyjamas med kameran i handen. Vad gör man inte för en bra bild.


It´s all about details


Fotade lite under gårdagen. Och nu får ni se en bild på mig (hehe) och min kamera.
Kram 

K2 in movement


söndag

Dåliguppdatreringdennaveckanockså. Helgen var det busy busy, jag var uttagen till Zoonlagstuneringen och spelade lördag, söndag. Vädret var dåligt men vad gjorde det när man spelar fotboll.
 Nu finns en hel vecka ledig till att bara göra vad jag vill. Utnyttja det säger jag.
Kram ♥

RIP

Vill bra tillägna ett inlägg till en evig vän, varm och kärleksfull. Hoppas du leva ett evligt liv efter det bortgångna.

Red sunset

Veckans första dag. Regel för att för att göra läxor är att släpa ner duntäcket till soffan. Det spelar ingen roll att det regnar, är kallt eller mörkt.

Människans bästa vän


Veckan som gått

Det har hänt mycket under den senaste veckan. Mycket tid har gått åt till att fundera på gymnasievalet. Som många vet har gymnasiemässan ägt rum denna veckan, och jag har hittat några som intresserar mig.  Det är ett stort val, men inte det största.
 Hoppas ni får en bra helg.
Kram

Gudinna av mörker


Orange autumn

Fullbordad höstoutfit. Se och lär:

Bild: stockholmstreetstyle

Konfirmation

Dålig uppdatering, jag vet. Denna gången har jag endå en anledning. Helgen var ingen vanlig helg, det var en konfirmationshelg. I lördags var det uppvisning av vårat drama, och idag var det själva nattvarden. Underbart kul var det, och jag lovar att lägga upp bilder på det jag fick. Så mycket kan jag avslöja att jag säger smycken och smycken.
Ciao

Purple rain


Så går det när man leker med maten...

Dålig dag

Om du någon gång är lite depping så måste du se denna. Jag lovar att den får dig att le, lite i alla fall.

Kram ♥

Volang skjorta?

Är det någon som vet vart man kan köpa en enfärgad skjorta med volanger runt knäppningen som den här från asos.com?

asos.com

Vit som snö


Mysig dag i skogen

Idag fick jag ut familjen i skogen igen. Jag kan inte få nog av att plocka dessa små svampar. Fråga mig inte varför jag gillar det, det är bara en mysig grej. Gissa vad det blir ikväll då? Trattkantareller och lamm plus en stor sallad till det.
 Idag känner jag faktist för att basta. Men jag hinner inte, måste sy på konfirmationsklänningen och plugga. Det känns som om jag investerar min tid till två saker; Skolan och träningen.
Kram


Svenska är svårt

Titta på detta klippet som är från när Zac ch Vanessa besökte Sverige:
Det förde med mig flera skratt och leenden. Hur var det för dig?

Dagen B

Bullen står i fokus idag gott folk. Om det är en dag på året som man ska äta den så är det idag. Min sysyter stog hela förmiddagen och bakade bullar. Det var det värt. Idag är grunden till konfirmationsklänningen lagd. Efter några uppgivanden är det dags att hugga in på symaskinen. Mellan det pressar jag även in lite pluggande.  Ha en bra dag och är många bullar.
Kram ♥


021008

Dålig uppdatering, jag vet. Ni kanske har märkt att jag skriver datumet som rubrik när jag inte har fantasi nog. Jag har varit upptagen men många saker denna vecka. Jag var i stan med mamma och köpte tyg till min konfirmationsklänning. Jag ska lägga ut bilder på den när den är klar. Blev ett vitt tyg och ett som är blå- och vitrutigt.
Kram

RSS 2.0