Take a bath in the city

Dagen erbjöd att få återse Ida igen. Spenderades tid i city och bad i den svala sjön. Det är något visst med att bada i havet, allt är så klart och man blir härligt salt på hela kroppen. Sjöar har sina plus genom att man inte behöver leta maneter, bli nypen av krabbor eller trampa i tång. Ändå saknas det något när man simmar där i sjön vad det kan vara vet jag ej, men ändå gör det det.



Rainbow


Pictures in the garden



Kinesen

Äntligen en dag med massa sol. Jag ska ta vara på dagen genom att mysa i solen med min bok, Kinesen av Henning Mankell. Någon som har läst den? Hoppas att solen lyser lika mycket på dig som den gör på mig.


Hallon i solsken

Idag åkte vi till skogen. Jag kan upplysa er om att det var för varmt med långa jeans där. I alla fall gick vi runt där bland alla träd och sjöar och mådde bra. Stannade och åt lunch vid utsikten av en stor sjö och alla fåglar. I slutändan var vi en halv spann hallon och en del kantareller rikare.



Mum and I

Idag är mamma ledig, vi ska ha en dag tillsammans. Göra både roliga och tråkiga saker, med det tråkiga sakerna blir fakiskt roliga om man är två om saken. Vi ska bl.a. skrapa färg på huset, äta lunch, mysa i solen, kolla lite i olika affärer med inredning. Vi har bestämt oss för att måla om i några av våra rum och renovera mitt och min systers rum. Jag hoppas att vi får en mysig dag.

 

The power of nature




When the horseshoe turns

Idag tog turen slut och vi åkte ut. Det vi kan glädja oss åt är att vi aldrig har spelat så bra som vi gjorde idag. Resten av dagen hade jag tänkt att tillbringa hemma och bara ta det lungt. Vad ska ni göra?


Vidare

Nu är det klart, vi har vunnit vår grupp i Gothia Cup och är direkt kvalificerade till 33:e dels final. Det ska bli enormt spännande att se hur det kommer att gå.

 Idag träffade jag I för första gången på en månad. Gud vad kul det var att se henne. Jag vet inte hur många smultron vi åt. Vissa av dem var större än mindre  jorbgubbar.


Soccer in the air

Igår sattes världens största fotbolls cup igång, och vi är med. Vi spelade får första match och den slutade med resultatet 1-1. Även idag spelar vi en match, så får vi se hur det går. Jag var även på invigningen på kvällen med resten av laget. Jag tycket det var så gulligt av paret att gifta sig där de en gång för några år sedan träffades för första gången. 
 
 Men nu får ni öndka mig lycka till i hopp om att knipa vinsten för den kommande matchen.



Hemma igen 2

Japp, nu är jag hemma igen efter 1 veckas segling på västkusten. Man kan inte säga mer än att det är underbart. För er som undrar så har vi en liten segelbåt vid namn Cello sedan 4 år tillbaka. 
 
 På måndag börjar Gothia Cup (alla fotbollsspelare jublar). Eftersom vår klubb ligger så nära de många gräsplanerna så hoppas vi att vi får spela på dem. (Håll alla fyra tummar.)
 
 Dagen kan man sammanfatta med bara ord; solsken•värme•cykling•häst•ridning•hallon•får•brännässlor•grillat•popcorn•film


Hemma igen

Nu är jag äntligrn hemma igen efter 10 dagar i underbara New York. Vi har hunnit med alla stora sevärdheter som man bör se på Manhattan. Det har även funnits tid för mycket shopping. Kläderan som jag har inhandlat kommer ni att se under gången som jag har på mig dem. Mer om resan kommer om ett tag.

 Jag vill också passa på att säga att jag imorgon åker ut med båten i yttligare
1½ - 2 veckor. Så bloggen blir väldigt dåligt updaterad.


Bild tagen av mig

RSS 2.0